rdvnl

Hebt u een professionele kap nodig voor uw restaurant in Brussel, in de buurt van Sint-Pieters-Woluwe of in de omgeving? Bent u op zoek naar kleine apparaten om uw huis in te richten? Wilt u een nieuwe koelkast, vriezer of vaatwasser kopen voor uw professionele keuken? Uw wasmachine is kapot en u moet zo snel mogelijk een nieuwe kopen? Jadi, een groothandel in huishoudelijke apparaten voor professionals en particulieren, staat tot uw beschikking in de buurt van Brussel, in Waals-Brabant en Vlaams-Brabant.

JADI – Groothandelaar in huishoudelijke apparaten in Brussel

Ons bedrijf, Jadi, is al meer dan 30 jaar een expert op het gebied van huishoudelijke apparaten.

In de loop der jaren hebben meer dan 10.000 klanten hun vertrouwen in ons gesteld. Schrijnwerkers, keukenontwerpers, algemene aannemers, vastgoedbeheerders en particulieren hebben hun vertrouwen gesteld in onze knowhow, ons advies en de elektrische huishoudelijke producten die wij aanbieden.

In onze showroom kunt u veel huishoudelijke apparaten van meer dan 20 verschillende merken bewonderen van de 75 verschillende merken die wij in onze catalogus aanbieden.

icon-jadi-bruxelles

Ons team van professionals in huishoudelijke apparatuur bestaat uit 7 personen, allen tweetalig en dicht bij hun klanten. Alle leden van ons team bieden u een perfecte service: van advies in de winkel, tot de levering van uw huishoudelijke apparaten, tot de klantenservice, indien nodig. Onze vertegenwoordigers begeleiden u tijdens uw aankoop om u te helpen de beste keuze te maken tegen de beste marktprijs.

Een technische ondersteuning van hoge kwaliteit staat tot uw beschikking om al uw vragen en opmerkingen te beantwoorden via telefoon, e-mail of in-situ, in onze showroom in Brussel. Onze klantenservice is 100% gratis.

JADI – Onze producten

In onze showroom kunt u kennismaken met een gamma kleine en grote kwaliteitshuishoudingen van bijna 75 verschillende grote merken, waarvan sommige exclusief voor ons bedrijf in heel België.

De verschillende productassortimenten die wij aanbieden zijn:

  • Kapjes,
  • Koken, 
  • Koud en ijskoud,
  • Vaatwasser,
  • Wassen, drogen, strijken,
  • Koffie,
  • Stofzuigers,
  • Kleine huishoudelijke apparaten

icon

JADI – Onze garantie biedt

Al onze producten van kleine en grote apparaten hebben een garantie van twee jaar. Afhankelijk van het apparaat wordt de garantie van de leverancier zelfs verlengd tot 8 jaar. Wij bieden uitgebreide garanties, tegen een meerprijs, om al uw apparaten te beschermen. Sommige merken bieden tot 10 jaar garantie.

icon

JADI – Onze levertijden

Wij leveren binnen 48 uur na levering van de leverancier aan Jadi. Levering wordt aangeboden in Brussel en Waals-Brabant, en installatie tegen betaling is mogelijk op aanvraag bij de bestelling. Ons hele team staat tot uw beschikking.

JADI – Onze openingstijden

Om al onze huishoudelijke apparaten te ontdekken, gaat u rechtstreeks naar onze showroom in de hertogstraat 27 in Brussel. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag – van 9.00 tot 17.30 uur, zonder onderbreking.

email (1)

Wilt u meer weten over de 75 merken die wij verkopen, waarvan sommige uitsluitend in België, de huishoudelijke apparaten die wij te koop aanbieden, onze bedrijfshistorie of een andere vraag, neem dan nu contact met ons op via telefoon of e-mail. Een lid van ons team zal al uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.