Onze producten

Bent u op zoek naar een afzuigkap voor uw keuken of de keuken van uw klant? Heeft u hoogwaardige, hoogwaardige en vooral duurzame kookapparatuur nodig om uw keuken in te richten? Wilt u investeren in een koffiezetapparaat, ingebouwd of niet, om heerlijke espresso’s te maken? Droomt u van een hoogwaardige wasmachine om uw wasgoed te reinigen en te beschermen, zelfs de meest delicate? Onze selectie huishoudelijke apparaten vindt u in Jadi, een gespecialiseerde showroom in Brussel, in de buurt van Sint-Pieters-Woluwe en in heel Franstalig België.

Jadi – Onze kleine en grote huishoudelijke apparaten producten

Om zo goed mogelijk te voldoen aan alle eisen van onze klanten en aan al diegenen die ons al meer dan 30 jaar vertrouwen schenken: timmerlieden, keukenontwerpers, algemene aannemers, vastgoedbeheerders, particulieren en vele anderen, hebben wij voor u de beste kleine en grote apparaten op de markt geselecteerd, professioneel of niet.

Ontdek nu het assortiment producten dat wij aanbieden voor het ontwerp van uw persoonlijke keuken, uw huis of dat van uw klanten.

Afzuigkappen

Onze ingebouwde of niet-geïnstalleerde afzuigkappen behoren tot de beste referenties op de markt. De afzuigkap is een essentieel element in een keuken, want hij laat u toe om alle ongewenste en vooral ongezonde dampen uit uw keuken af te zuigen en af te zuigen (warmte, geuren, gas, stoom, rook, …) zodat uw ruimte in alle omstandigheden gezond en aangenaam blijft. Ontdek onze selectie van kappen door op de onderstaande link te klikken:

Meer informatie !

Kleine huishoudelijke apparaten

Keukenweegschalen, blenders, waterkokers, broodroosters, broodroosters, hakmachines, mixers, mixers, mallen om te missen, snijplanken, bakschalen, citrussapcentrifuges, voedselverwerkers, multifunctionele robots en vele andere, al onze kleine apparaten om uw keuken naar uw wensen in te richten. Vind al onze producten door op de onderstaande link te klikken:

Meer informatie !

Koeling en bevriezing

Ons team is al meer dan 30 jaar expert op het gebied van inbouwapparatuur en heeft voor u de essentiële koel- en vriesapparatuur geselecteerd. Vrijstaande of ingebouwde wijnkasten, professionele inbouw- of vrijstaande diepvriezers of hoogwaardige inbouw- of vrijstaande koelkasten. U kunt de apparaten kiezen die u nodig heeft voor uw keuken. Klik op onderstaande link om ons volledige assortiment koel- en vriesapparatuur te ontdekken.:

Meer informatie !

Koken

Een goede keukenuitrusting, hoogwaardige kookartikelen of een professionele kookpiano zorgen ervoor dat u van al uw gerechten een succes kunt maken. Hoogwaardige fornuizen, unieke kookpiano’s, ingebouwde of vrijstaande microgolfovens, stoomovens voor perfect koken, kookplaten, domino’s of warmhoudladen voor professionals, het enige wat u hoeft te doen is de beste keuze te maken voor uw keuken. Om onze selectie van kooktoestellen te bekijken, klik op de onderstaande link:

Meer informatie !

koffie

Hou je van goede, volle espresso’s zoals in Italië? Trakteer uzelf op de espressomachine van uw dromen. Ingebouwde, eenvoudige of high-end percolator, u kunt kiezen uit onze selectie van de beste merken op de markt. Om meer te weten te komen over onze selectie van koffiezetapparaten, klik op de onderstaande link:

Meer informatie !

Stofzuigers

Om stof, haar van huisdieren en vele andere vervuilende stoffen in uw huis of werkruimte te bestrijden, kiest u een van de meest efficiënte stofzuigers op de markt. Klassieke stofzuigers met of zonder zak, tafelstofzuigers, robotstofzuigers, robotstofzuigers, robotzuigers of alle accessoires die nodig zijn voor het goed functioneren van uw stofzuiger. Bij Jadi bieden wij u een ruime keuze aan stofzuigers om aan al uw dagelijkse behoeften te voldoen. Om uw keuze te maken, klikt u op onderstaande link:

Meer informatie !

Vaatwasser

Om uw dagelijks leven thuis of in uw restaurant, in uw zaak, te vergemakkelijken, kiest u voor een vaatwasser. Ingebouwd of niet, ons assortiment vaatwassers bevat de beste referenties op de markt. Gerechten zullen nooit meer een karwei zijn voor u of uw medewerkers. Sommige accessoires zijn ook beschikbaar. Om de vaatwasser van uw dromen te selecteren, klikt u op de onderstaande link:

Meer informatie !

Wassen, drogen, strijken

Het wassen, drogen en strijken van uw wasgoed is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij Jadi. Klassieke stoomsystemen of strijkijzers, eenvoudige of ingebouwde wasmachines, droogmachines, strijkplanken of wasdrogers maken uw dagelijks leven gemakkelijker met onze vele referenties. Alle merken zijn vertegenwoordigd in onze “Wash, Dry, Iron” selectie, het enige wat u hoeft te doen is uw keuze te maken. Om toegang te krijgen tot onze selectie van artikelen, klik op de onderstaande link:

Meer informatie !

email (1)

Wilt u meer weten over een aantal van onze producten, een specifiek product, een volledige offerte of informatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via telefoon, e-mail of bezoek ons ter plaatse, in onze showroom in Brussel. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze, adviseren u en begeleiden u tot aan de installatie van uw huishoudelijke apparaten thuis of in uw bedrijf.

rdv